Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

Pieni kesämuisto näin talven keskelle!

Tällainen otos tuli vahingossa otettua Papasta viime kesänä mökillä :) Aika hyvin on kääriytynyt helttaansa, mikä lie pistänyt ravistelemaan!


Tässä alkuperäinen kuva. "Terve vaan neitokaiset!". Aika koominen ilmestys!

Jos jollakin runosuoni puhkeaa kukkaan tämän kuvan kohdalla, niin kommentteihin saa ilomielin kirjoittaa, mitä kukkoparka mahdollisesti sanoo rouville :)

P.S Hautominen jatkuu ja ensi viikolla saattaa olla jotakin kerrottavaa. Toivottavasti jotakin hyvää.

maanantai 16. joulukuuta 2013

Meillä haudotaan!

Tämän vuoden tipu Fasu päätti aloittaa hautomisen muutama päivä sitten. Ongelmana on vain ollut se, että parven nuorimpana se joutuu väistymään "vanhojen akkojen" tieltä, kun nämä tietenkin haluavat tulla munimaan juuri siihen pesään, missä Fasu on ja häätävät tämän pois. Olen löytänyt Fasun jo kolmesta eri pesästä hautomasta ja edellisen pesän munat ovat jääneet kylmilleen. Nyt laitan verkon pesän eteen aina päiväksi, etteivät muut pääse häiriköimään.

Tasan vuosi sitten meillä otettiin samanlaisia kuvia. Silloin kaksi kanaa sai aikaiseksi yhden tipun. Katsotaan kuinka nyt käy. Toivottavasti munat eivät ole menneet pilalle, kun olen niitä joutunut siirtämään aina Fasun perässä uuteen pesään.

Kolme viikkoa pitäisi jaksaa odottaa. Jossakin välissä meinaan läpivalaista munia, jotta näkee mitkä niistä ovat lähteneet kehittymään. Jännää!

Keväällä Fasu oli vielä näin pieni! Fasu on tummempi alaorrella.